Voor de tuille:
50 gr water met 60 gr zonnebloemolie en 15 gr patentbloem, goed mengen met garde in een kom.
Pan verhitten tot ongeveer 160 graden, kleine eetlepel beslag totdat het niet meer bubbelt.
Eventueel zout toevoegen
Uit laten lekken op keukenpapier.
Peer schillen en in lengte in delen snijden, dan karamelliseren in boter.
Opmaken bord:
Gekleurd poeder aan een kant van bord (bijv. spirulina/saffloer).
3x quenelle van geitenkaas in hoek bord, daarop een ronde toast, daarop pate (bijv. eendenlever).
Aantal stuks peer vanuit hoek richting midden van bord plaatsen.
Gerookte biet halveren en in dunnen plakjes snijden, trapsgewijs plaatsen.
Balsamico parels her en der plaatsen.
Tuille rechtop tegen geitenkaas plaatsen.
Sherry-stroop erbij, afhankelijk van vorm en formaat bord.
Wat groen (bloedzuring, peterselie, etc..) ter garnering.
Eventueel gehalveerde zilveruitjes als extra zuurtje.


